Catering voor Vaassen en omgeving
Walking Diner Hapjes
Koude gerechtjes:
- Vitello Tonato: kalfshaas met tonijnmayonaise en verse sashimi tonijn.
- Carpaccio van rundvlees met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
- Tataki van tonijn met Japanse zeewiersalade en dressing van geroosterde sesam.
- Klassieke Hollandse Garnalencocktail.
- Salade met gekarameliseerde geitenkaas.
Warme gerechtjes:
- Champagne flûte met heldere tomatenbouillon, knoflookroom en kruiden crumble.
- Champagne flûte met huisgemaakte kreeftensoep en geslagen room.
- Sous-Vide gegaarde eendenborst met sinaasappelrisotto.
- Spies van Ossenhaas met een fijne ratatouille.
- Saltimbocca: kalfsfiletrolletjes met parmaham, salie in een lichte roomsaus.
- Hollands boerderij hert met stamppot rode bietjes, kruidensla en jus van harte knoflook.
- Vegetarische quiche met mediterraanse groentes.
- Gegrilde Gamba’s met aardappel aioli en peterselie olie.
- Op de huid gebakken baars met jonge groentes en tomatenbouillon.
- Ravioli vegetarisch met jus van Parmezaanse kaas.
- Gebakken Tarbot met duellen van Shi-take en gebakken paddestoel.
- Gebakken coquilles met gebrande bloemkoolpuree, zoet zure pompoen en hazelnoot.
Dessert:
- Vanille Créme Brûlee met vanille ijs.
- Tartelette met karamel een chocolade ganache en een frambozenspiegel
- Bordje met 4 verschillende kaasjes en kletsenbrood.
Prijs per Persoon vanaf € 31,95 incl. Btw.
NB. Het Walking Diner arrangement is beschikbaar vanaf 15 personen
4-gangen diner € 31,95
5-gangen diner € 35,50
6-gangen diner € 39,00
7-gangen diner € 42,50
8-gangen diner € 49,95
Bijpassend wijnarrangement vanaf (4-gangen) € 19,95 p.p. minimaal 6 personen.
Bijkomende kosten:
Kokstarief € 37,50 per uur, per persoon incl. btw.
Bedieningsmedewerker vanaf € 25,00 per uur, per persoon incl. btw.
Tot 15 gasten 1 kok en 1 bedieningsmedewerker,
vanaf 15 gasten tot 60 gasten 2 koks en ons advies 2 á 3 bedieningsmedewerkers,
bij meer dan 60 gasten 3 koks en ons advies minimaal 4 bedieningsmedewerkers.