06 1450 1350 info@casadiverdi.nl

Welkom bij Casa di Verdi Catering

Catering voor Vaassen en omgeving

Walking Diner Hapjes

Koude gerechtjes:

  • Vitello Tonato: kalfshaas met tonijnmayonaise en verse sashimi tonijn.
  • Carpaccio van rundvlees met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
  • Tataki van tonijn met Japanse zeewiersalade en dressing van geroosterde sesam.
  • Klassieke Hollandse Garnalencocktail.
  • Salade met gekarameliseerde geitenkaas.

Warme gerechtjes:

 

  • Champagne flûte met heldere tomatenbouillon, knoflookroom en kruiden crumble.
  • Champagne flûte met huisgemaakte kreeftensoep en geslagen room.
  • Sous-Vide gegaarde eendenborst met sinaasappelrisotto.
  • Spies van Ossenhaas met een fijne ratatouille. 
  • Saltimbocca: kalfsfiletrolletjes met parmaham, salie in een lichte roomsaus.
  • Hollands boerderij hert met stamppot rode bietjes, kruidensla en jus van harte knoflook.
  • Vegetarische quiche met mediterraanse groentes.
  • Gegrilde Gamba’s met aardappel aioli en peterselie olie.
  • Op de huid gebakken baars met jonge groentes en tomatenbouillon.
  • Ravioli vegetarisch met jus van Parmezaanse kaas.
  • Gebakken Tarbot met duellen van Shi-take en gebakken paddestoel.
  • Gebakken coquilles met gebrande bloemkoolpuree, zoet zure pompoen en hazelnoot.

Dessert:

 

  • Vanille Créme Brûlee met vanille ijs.
  • Tartelette met karamel een chocolade ganache en een frambozenspiegel
  • Bordje met 4 verschillende kaasjes en kletsenbrood.

Prijs per Persoon vanaf € 31,95 incl. Btw.

NB. Het Walking Diner arrangement is beschikbaar vanaf 15 personen

4-gangen diner € 31,95
5-gangen diner € 35,50
6-gangen diner € 39,00
7-gangen diner € 42,50
8-gangen diner € 49,95 

Bijpassend wijnarrangement vanaf (4-gangen) € 19,95 p.p. minimaal 6 personen.

 

Bijkomende kosten:

Kokstarief € 37,50 per uur, per persoon incl. btw. 

 Bedieningsmedewerker vanaf € 25,00 per uur, per persoon incl. btw.


Tot 15 gasten 1 kok en 1 bedieningsmedewerker,
vanaf 15 gasten tot 60 gasten 2 koks en ons advies 2 á 3 bedieningsmedewerkers,
bij meer dan 60 gasten 3 koks en ons advies minimaal 4 bedieningsmedewerkers.