06 1450 1350 info@casadiverdi.nl

Welkom bij Casa di Verdi Catering

Catering voor Vaassen en omgeving

Hollandse buffet I

 

Salades:

  • Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
  • Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
  • Vers fruitsalade.

 

Koude gerechten:

  • Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
  • Diverse paté met gekonfijte ui.
  • Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.

 

Warme gerechten:

  • Varkensfilet met huisgemaakte peperroomsaus.
  • Gebakken stukjes kippendij in heerlijke kerrie saus.
  • Gehaktballetjes met satésaus.
  • Gegratineerde aardappelen.
  • Gekookte witte rijst.
  • Witlof omwikkeld met ham en geratineerd met kaas.

 

Desserts:

  • Een schaal met verschillende kleine desserts.

 

Extra:

  • Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
  • 1 bord en bestek set p.p.

 

Prijs per persoon € 17,95 inclusieve Btw.

NB. Buffet Holland I is beschikbaar vanaf 10 personen

Hollandse buffet II

 

Salades:

• Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
• Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
• Vers Fruitsalade.

Koude gerechten:

• Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
• Diverse paté met gekonfijte ui.
• Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.
• Mooie kaasplank met verschillende soorten kaas.

Warme gerechten:

• Varkenshaas medaillons in huisgemaakte champignon roomsaus.
• Gebakken stukjes kippendij in licht pittige satésaus.
• Gegratineerde aardappelen.
• Gekookte witte rijst.
• Gebakken Gamba’s in een romige saus met tomaat en chili.
• Visrolletje met zeekraal en bouillabaisse saus.

Desserts:

• Een schaal met verschillende kleine desserts.

Extra:

• Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
• 1 bord en bestek set p.p.

 

 

Prijs per persoon € 22,95 inclusieve Btw.

NB. Buffet Holland II is beschikbaar vanaf 10 personen

Hollandse buffet III

 

Salades:

  • Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
  • Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
  • Vers Fruitsalade.

 

Koude gerechten:

  • Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
  • Diverse paté met gekonfijte ui.
  • Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.
  • Mooie kaasplank met verschillende soorten kaas.

 

Warme gerechten:

  • Varkenshaas medaillons in huisgemaakte champignon roomsaus.
  • Gebakken stukjes kippendij in licht pittige satésaus.
  • Spare Ribs ruim in vlees, licht pittig gemarineerd.
  • Oer hammetje met een honig tijm saus.
  • Gebakken Gamba’s in een romige saus met tomaat en chili.
  • Gegratineerde aardappelen.
  • Bonen rolletjes met spek.
  • Witlof omwikkeld met ham en geratineerd met kaas.

 

Desserts:

  • Een schaal met verschillende kleine desserts.

 

Extra:

  • Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
  • 1 bord en bestek set p.p.

 

 

Prijs per persoon € 24,95 inclusieve Btw.

NB. Buffet Hollands III is beschikbaar vanaf 10 personen