Catering voor Vaassen en omgeving
Hollandse buffet I
Salades:
- Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
- Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
- Vers fruitsalade.
Koude gerechten:
- Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
- Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.
Warme gerechten:
- Varkenshaas medaillon met huisgemaakte peperroomsaus.
- Gebakken stukjes kippendij in heerlijke kerrie saus.
- Gehaktballetjes met satésaus.
- Gegratineerde aardappelen.
- Gekookte witte rijst.
- Witlof omwikkeld met ham en geratineerd met kaas.
Desserts:
- Een schaal met verschillende kleine desserts.
Extra:
- Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
- 1 disposable bord en bestek set p.p.
Prijs per persoon € 23,95 incl. Btw.
NB. Buffet Holland I is beschikbaar vanaf 10 personen
Hollandse buffet II
Salades:
• Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
• Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
• Vers Fruitsalade.
Koude gerechten:
• Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
• Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.
• Mooie kaasplank met verschillende soorten kaas.
Warme gerechten:
• Varkenshaas medaillons in huisgemaakte champignon roomsaus.
• Gebakken stukjes kippendij in licht pittige satésaus.
• Gegratineerde aardappelen.
• Gekookte witte rijst.
• Gebakken Gamba’s in een romige saus met tomaat en chili.
• Visrolletje met zeekraal en bouillabaisse saus.
Desserts:
• Een schaal met verschillende kleine desserts.
Extra:
• Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
• 1 disposable bord en bestek set p.p.
Prijs per persoon € 26,95 incl. Btw.
NB. Buffet Holland II is beschikbaar vanaf 10 personen
Hollandse buffet III
Salades:
- Salade van broccoli, crème fraîche, tomaat en gekookt ei.
- Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
- Vers Fruitsalade.
Koude gerechten:
- Verschillende soorten gesneden vleeswaren.
- Gemengde schaal met gerookte zalm, haring en garnaal.
- Mooie kaasplank met verschillende soorten kaas.
Warme gerechten:
- Varkenshaas medaillons in huisgemaakte champignon roomsaus.
- Gebakken stukjes kippendij in licht pittige satésaus.
- Spare Ribs ruim in vlees, licht pittig gemarineerd.
- Gebakken Gamba’s in een romige saus met tomaat en chili.
- Visrolletje met zeekraal en bouillabaisse saus.
- Gegratineerde aardappelen.
- Bonen rolletjes met spek.
- Witlof omwikkeld met ham en geratineerd met kaas.
Desserts:
- Een schaal met verschillende kleine desserts.
Extra:
- Dit buffet wordt geserveerd met verschillende broodsoorten, kruidenboter en sausjes.
- 1 disposable bord en bestek set p.p.
Prijs per persoon € 28,95 incl. Btw.
NB. Buffet Hollands III is beschikbaar vanaf 10 personen