06 1450 1350 info@casadiverdi.nl

Welkom bij Casa di Verdi Catering

Catering voor Vaassen en omgeving

Bedrijfsfeest

 

Een bedrijfsfeest kan verschillende redenen hebben, vaak een opening, jubileum, open dag, maar ook jaarlijkse personeelsfeesten komen regelmatig voor.

Een bedrijfsfeest organiseren vergt vaak een hoop tijd, tijd die schaars is. Uw bedrijfsfeest is bij Casa di Verdi Food & Events in goede handen. Met uw persoonlijke wensen en onze professionele aanpak bieden wij u een bedrijfsfeest om nooit te vergeten.

In overleg met u organiseren wij uw bedrijfsfeest tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten.

Denkt u daarbij niet alleen aan hapjes, drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bedrijfsfeest, live entertainment, luxe toiletwagens, stroomaggregaten en volledig ingerichte tenten.

Wij zijn partners met verschillende tenten leveranciers dus hebben voor ieder wat wils tot onze beschikking. U kunt hierbij denken aan stretch tenten, luxe pagode tenten, hal tenten, maar ook een grote luxe festival tent met 100m2 vrije vloeroppervlakte en een grote luxe meeting tent met een vrije vloeroppervlakte van maar liefst 120m2!

Ook kunnen wij uw feest opleuken met verschillende foodtrucks of onze eigen foodkeet.

Of u nu uw bedrijfsfeest bij uw bedrijf of op een externe locatie wilt organiseren, wij regelen het feest geheel voor u, en natuurlijk geheel in de stijl die u wenst!

Vraagt u naar de vele mogelijkheden om uw bedrijfsfeest, groot of klein, tot een groot succes te maken.

Wij komen graag bij u langs voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek.