06 1450 1350 info@casadiverdi.nl

Welkom bij Casa di Verdi Catering

Gert Jan de Groene van Casa di Verdi aan het woord

Even voorstellen

Mijn naam is Gert-Jan de Groene, na vele jaren in diverse soorten keukens en restaurants te hebben gewerkt ben ik een tijdje uit de horeca geweest. Toch bleef de horeca mij trekken, waardoor ik uiteindelijk de beslissing heb genomen om voor me zelf te beginnen als gespecialiseerde cateraar.

Mijn belangrijkste motivatie is altijd om het mijn gasten volledig naar de zin te maken en daar haal ik dan ook de meeste voldoening uit.
Of het nu gaat om een diner aan huis, barbecue, party catering met moderne of klassieke hapjes, het moet gewoon perfect zijn!

 

Catering op maat

Ik luister aandachtig naar uw wensen en voeg hier, naar wens, mijn ideeën aan toe. Hierdoor ontstaat er een leuk en uniek concept.
Ons team is enthousiast, vakkundig en werkt uitsluitend met dagverse producten en haalt hun inspiratie uit de mediterrane smaakvolle keuken.
Ook voor tijdelijke accommodaties bieden wij u de juiste oplossing. Groot, klein, in uw achtertuin, op 6 meter hoogte of op het strand, alles is mogelijk. In samenwerking met onze gespecialiseerde partner, die hier al vele jaren ervaring mee heeft, kunnen wij u een onvergetelijke unieke accommodatie bieden voor elke gelegenheid.

Smakelijke groet, uw Chef de Cuisine,

Gert-Jan de Groene