06 1450 1350 info@casadiverdi.nl

Welkom bij Casa di Verdi Catering

Catering voor Vaassen en omgeving

Bruiloft

 

Een bruiloft is de mooiste dag van uw leven, deze dag is de bruiloftscatering bij Casa di Verdi Food & Events in goede handen.
Met uw persoonlijke wensen en onze professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten.
In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten.

Denkt u daarbij niet alleen aan hapjes, drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft, live entertainment, luxe toiletwagens, stroomaggregaten en volledig ingerichte tenten.

Wij zijn partners met verschillende tenten leveranciers dus hebben voor ieder wat wils tot onze beschikking. U kunt hierbij denken aan stretch tenten, luxe pagode tenten, hal tenten, maar ook een grote luxe festival tent met 100m2 vrije vloeroppervlakte en een grote luxe meeting tent met een vrije vloeroppervlakte van maar liefst 120m2!

Ook kunnen wij uw feest opleuken met verschillende foodtrucks of onze eigen foodkeet.

Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren, wij regelen uw trouwdag geheel voor u, en natuurlijk geheel in de stijl die u wenst! Wij hebben ervaring met onder onder meer een boerenbruiloft, festival stijl, boho chick en de klassiek bruiloft.

Vraagt u naar de vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken, wij komen graag bij u langs voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek.