Selecteer een pagina

Veluws wildbuffet

De Veluwe verleidt!

Rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes, bijzondere flora en fauna maar ook culinaire hoogstandjes, speciaal voor u hebben wij dit culinaire seizoen buffet samengesteld.

Dit buffet is alleen verkrijgbaar in de maanden november tot en met eind januari

Salades:

  • Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
  • Salade met rode kool en zilveruitjes.
  • Salade van Roseval aardappel, crème fraîch en bieslook.

Koude gerechten:

  • Diverse paté.
  • Vleeswaren van verschillend wild.
  • Gekonfijte uien.
  • Compote van Cranberry.
  • Versgebakken Desembroden.
  • Kruidenboter

 

 

Warme gerechten: 

  • Wildzwijn wangetjes gestoofd in jus met balsamico.
  • Hertensucade in port jus.
  • Stoofschotel van hert.
  • Gewokte spruitjes met spekjes.
  • Aardappelpuree
  • Huisgemaakte rodekool.

 

Desserts:

  • Verschillende kleine desserts.

Extra:

  • Dit buffet wordt geserveerd met stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en diverse sausjes.
  • 1 disposable bord en bestek set per persoon.

 

Prijs per persoon € 31,95 inclusieve btw.

Minimale afname 15 personen

 

Optioneel:

  • Porseleinen Bord en bestek set € 2,50 p.p.