Ontdek Culinair Nederland


Maak een ontdekkingsreis door Nederland en ontdek heerlijke gerechten uit diverse streken.

Diverse gerechten zijn seizoensgebonden, daarom is dit buffet alleen verkrijgbaar van eind april tot en met eind juni.

Buiten deze periode kunt u het buffet ook bestellen, echter kan het voorkomen dat er niet met Nederlandse streek producten wordt gewerkt.

 

Koude gerechten:

  • Een echte voorjaarssalade van Sallandse witte asperges met beenham en gekookt ei.
  • Zeeuws visplateau met een keur aan verse vissoorten.
  • Salade van jonge slasoorten en honingtomaatjes uit het Westland, met verse geitenkaas uit Terwolde.

 

Soep:

  • Licht gebonden Groninger mosterdsoep met spek.

 

Warme gerechten:

  • Mals Texels lam in een mooi licht gebonden honing-mosterdsaus.
  • Traditioneel Limburgs zuurvlees.
  • Brabants stamppotje van jonge snijboontjes.
  • Vaassense zalmforel van t’Smallert zacht gegaard met Zeeuwse zeekraal.
  • Gebakken nieuwe aardappeltjes.

 

Dessert:

  • Verse gesneden fruitsalade met de heerlijkste fruitsoorten uit de Betuwe.

 

Extra:

  • Dit buffet wordt geserveerd met stokbrood & kruidenboter.
  • 1 bord en bestek set per persoon.

Prijs per persoon € 26,95 incl. btw.
Minimale afname 10 personen

 

Meer info