Workshops


Ook in 2016 gaan wij verder met leuke, nieuwe workshops. De workshops worden gegeven bij het Veluwsch Stijlhuys aan de Radeweg 10c in Vaassen.
Deze sfeervol ingerichte showroom bied u tal van inspiratie op het gebied van keukens, badkamers, natuursteen, sfeervolle woondecoraties en tal van mogelijkheden met betonstuc en beton cire.
Een culinaire workshop waarbij u onder begeleiding van onze professionele Chef-kok zelf de gerechten bereid en de handen uit de mouwen steekt, waarna u samen aan tafel gaat om te genieten van het resultaat.

U leert tijdens de workshop nieuwe kooktechnieken en smaken kennen, van voorgerecht tot desserts uit bijvoorbeeld de Spaanse, Franse en Italiaanse keuken.U kunt een kookworkshop bij ons volgen met u vrienden, familie of collega’s maar natuurlijk bent u ook alleen van harte welkom, om kennis te maken met de creatieve inspirerende wereld van de internationale keuken.

De workshop biedt ruimte voor maximaal 6 personen. De workshops starten om 18.00 tot ongeveer 22.15 uur en zijn inclusieve koffie, thee, frisdrank, bier en huiswijn. Prijzen kunnen verschillen per workshop, en beginnen bij € 45,00 p.p.

Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u via email
contact opnemen met planning@slegersnatuursteen.nl

 

logo stijlhuis

Klik op het plaatje voor het actuele aanbod